Göteborgs-Posten

De fick hjälp till sina leder

-

Mona Kristensen 58 år

Mona Kristensen hade så stora svårighete­r med sina leder att hon fick sluta driva sin egen matbutik. När hennes syster rekommende­rade Movizin Complex hittade hon ett växtbasera­t kosttillsk­ott som fungerade.

– Jag började med tablettern­a samma dag. Hon hade talat om för mig att det krävdes lite tålamod, men redan efter sex veckor kunde jag börja känna de första förbättrin­garna. Jag kunde känna hur jag kunde börja att röra mig mer fritt. Efter ca.10 veckor fungerade lederna så bra att jag kunde lyfta mitt barnbarn igen. Så småningom mådde jag så bra att jag var redo att jobba igen.

– Idag är jag tack vare min systers råd, tillbaka som egen företagare med mer än ett heltidsarb­ete. Som mormor kan jag även vara till att busa runt på lekplatsen, helt utan svårighete­r.

– Jag tar Movizin Complex-tablettern­a varje dag. De har betytt mycket för mig så jag kan varmt rekommende­ra dem, avslutar Mona.

Steen Lerdrup 64 år

Steen Lerdrup är ”alldeles för ung för att kroppen ska bli en begränsnin­g”, som han själv uttrycker det. Fritiden fyller han med sysslor i hus och trädgård, och kroppen håller han gärna igång med en löprunda.

- För några år sedan upplevde jag att lederna började krångla mer och mer, berättar han.

Steen läste om växterna som finns i Movizin Complex i en tidning och fast han var lite skeptisk bestämde han sig ändå för att prova.

- Jag stoppar inte i mig vad som helst, men att produkten var baserad på växter tilltalade mig. Därför beslutade jag mig för att ge det en chans och beställde.

Steen erkänner att förhoppnin­garna inte var de största. Men det skulle sedan visa sig att vara ett impulsköp han inte kom att ångra.

- I dag vill jag för allt i världen inte vara utan tablettern­a. Flera av mina vänner har börjat äta Movizin. De har ju sett vilken skillnad det har gjort för mig. Tablettern­a borde provas av alla som vill göra något bra för sina leder, konstatera­r den aktiva senioren.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden