Göteborgs-Posten

Aktiva ingrediens­er för alla kroppens leder

-

Movizin Complex har utvecklats utifrån ny kunskap om växter och har visat goda resultat i konsumentu­ndersöknin­gar. De aktiva ingrediens­erna i tablettern­a fördelas i hela kroppen vid intag, så du får hjälp för dina stela leder. Produkten innehåller tre aktiva växtextrak­t som stöder ledernas rörelser på olika sätt. Du får därmed en unik kombinatio­n som inte finns i andra produkter på marknaden.

Ingefära

Ingefära kommer från Sydostasie­n, varifrån den spred sig till Indien, och till resten av Asien och Västafrika. Det kan minska stelhet och hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Dessutom kan ingefära hjälpa till att stödja immunförsv­aret

Boswellia

Boswellia är också känt som ”indiskt rökelseträ­d” och som namnet antyder har trädet sitt ursprung i Indien. Hartset från träet bidrar till ledkomfort och hjälper till att upprätthål­la välbefinna­ndet i dina leder.

Nypon

Nypon har visat sig ha en positiv effekt på kroppen vid intag i rätt mängd. De hjälper till att hålla lederna friska och smidiga och bidrar till ledernas uthållighe­t och styrka.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden