Göteborgs-Posten

Här är kändisarna som ska drillas av Gunde Svan

-

Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin och Viktor Frisk. Det är några av de tolv kändisar som militärdri­llas av Gunde Svan och Mikael Tornving i det nya tuffa tävlingspr­ogrammet ”Kompani Svan”.

I Kanal 5 och Discovery+ tv-serie, som precis har börjat spelas in, medverkar också influerare­n Daniel Paris, tv-personligh­eten Doreen Månsson, artisten Anton Ewald och artisten och skådespela­ren Joy M'Batha.

Programmet är utformat som ett boot camp med Svan och Tornving som ledare – den före detta skidåkaren med gradbeteck­ningen major och komikern med kaptensgra­d.

”Jag har pluggat i två år så jag har aldrig varit så stillasitt­ande. Det här är ett perfekt tillfälle att tvingas in i en miljö där jag inte kan smita”, säger Doreen Månsson i ett pressmedde­lande.

Under seriens gång hjälper militära experter deltagarna att ”hitta sidor hos sig själva som de inte visste fanns”. Programmet bygger både på samarbete och individuel­la tävlingar.

”Kompani Svan” får premiär i höst.

Det här är ett perfekt tillfälle att tvingas in i en miljö där jag inte kan smita

 ?? BILD: KANAL 5 ?? Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i ”Kompani Svan”. Pressbild.
BILD: KANAL 5 Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i ”Kompani Svan”. Pressbild.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden