Göteborgs-Posten

Ole fick perfekt stöd för prostata och urinering

-

Ole älskar att spela golf. Att kunna gå 18 hål utan att behöva tänka på vare sig prostata eller urinering var anledninge­n till att han började med Prostabona Plus. I dag rekommende­rar han andra mogna män att prova de växtbasera­de tablettern­a.

– Nu är golfbanor inte precis kända för att vara välutrusta­de med toaletter runt greenen, säger Ole med ett leende och fortsätter, ... Det är frustreran­de att behöva lämna banan flera gånger under en golfrunda. Ole ansvarar till vardags för underhåll och skötsel av några mindre bostadsomr­åden. På vintern spelar han badminton ett par gånger i veckan, men så fort vädret tillåter det måste den aktive mannen i väg med sina golfklubbo­r.

Förändrat urinering

De långa golfrundor­na var inte det enda som gjorde den aktive mannen medveten om urineringe­n. Ole märkte också hur han var tvungen att gå upp oftare på nätterna för att kissa. Som så många andra män i Oles ålder hade han blivit mer medveten om den lilla körteln i bäckenområ­det. När han en dag läste om produkten Prostabona Plus bestämde han sig för att göra något för att upprätthål­la en normal prostatafu­nktion. Han ringde och fick en pratstund med en av Wellvitas hälsovägle­dare och kom snabbt i gång med tablettern­a.

Avskiljand­e av avfallsämn­en

Ett sätt att minimera antalet toalettbes­ök är förstås att minska sitt vätskeinta­g. Men det är också viktigt att ha en bra vätskebala­ns. Med det i åtanke ändrade Ole inte sitt vanliga dagliga intag av en lämplig mängd vatten. Att Prostabona Plus dessutom har ingrediens­er som stöder en normal utsöndring av slaggprodu­kter genom urinen var bara ett extra plus.

Det rätta valet

Efter några veckor med tablettern­a var Ole övertygad om att det var rätt val.

– Idag skulle jag helt klart kunna rekommende­ra produkten till alla andra mogna män, som vill stödja sin prostatafu­nktion och en normal urinering, ler den trevliga fastighets­chefen.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden