Göteborgs-Posten

Ljungskile anklagar Gais-fansen: ”Skandalöst”

-

Fotboll: Personal i Ljungskile rasar mot Gais-fansen – det här då de hävdar att försvarare­n Gustav Källén i slutet av matchen fått ett inkastat föremål på sig av bortasuppo­rtrarna. Något som skadade honom så illa att han tvingades kliva av.

– Det kan ha varit matchavgör­ande för vår del. Vi fick spela med tio man, vi hade inga byten kvar. De hann göra ett mål till då. Helt skandalöst att det får hända, säger innerplans­koordinato­r Karolina Ringmark.

Hon får medhåll av ordförande Kristina Geers som också är säkerhetsa­nsvarig i klubben. De säger att händelsen kommer anmälas. Enligt Geers och Ringmark ska det ha varit en flaska som kastats in. – Bollkallen som stod där sa att det var en flaska med vätska. Vi har aldrig varit med om något sådant här förut, säger Ringmark.

Anders Hallesjö har inte fått någon informatio­n om att en flaska ska ha kastats in och träffat en LSK-spelare. På tv-repriser ser det inte heller ut som att något föremål kastas mot försvarare­n.

– Det är inget som vi har fått någon informatio­n om eller något vi har sett, men det är möjligt någon flaska kastades in. Det kan ha varit i samband med målet då.

 ?? ?? BILD: MICHAEL ERICHSEN
BILD: MICHAEL ERICHSEN

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden