Göteborgs-Posten

Joakim Lövgren kör mina jackpotspi­kar

-

Söndagens omgång inleds med ett öppet lopp över 2 640 meter. 9 Rossi Garline är gynnad av distansen och vann i klassen i Halmstad i våras. 4 Black Fire har gått bra och 1 Baroncini Jet har läget men det kan löna sig att ta många hästar i inledninge­n. Jag tror att

5 Palmyra och Joakim Lövgren har toppchans. Stoet har gått jättebra och är snabb bakom bilen. Det ser ut som spets och slut.

1 Iceland Falls är van tufft motstånd och ser ut att ha en lämplig uppgift men det finns ett par roliga motbud. 4 Devs Daffodil kan avsluta snabbt och loppet rysarbud är 2 Florist som kan slå till om hon har en bra dag. Fjärde avdelninge­n är ett öppet stolopp. Jag har med 4 Biscuit som är van tufft motstånd. Hon var sjuk i höstas men svarat för två klart bra lopp i år. Jag kommer att köra utan skor fram inom kort men min feeling är att det är bättre att rycka skorna i autostartl­opp. Hästen ska i alla fall lättas fram och gå utan skor bak. Hon är en av flera med segerchans.

De bästa hästarna har sämre lägen men jag tror ändå att det räcker långt med 7 Natorp Bo, 10 Laradja Vrijthout och 11 Champ Lane. Joakim Lövgren tränar och kör även mitt andra spikbud i omgången.

4 Racing Mange har toppchans på ledningen och sedan tror jag att han blir svårslagen. Jag kör

12 Holy Water. Hästen var jättefin vid segern senast men det blir såklart tufft från spår tolv över sprinterdi­stans.

11 Charliebro­wn Effe har varit bra och blir hårt betrodd men jag garderar. 1 Stenson har jag bra tro på. Hästen var duktig när han slutade tvåa på Åby för tre starter sedan och senast gick han jättebra i finalen från ett dåligt läge. Han har blivit allt bättre från start och det finns chans på spets men han går även i ryggar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden