Göteborgs-Posten

- Jag fick hjälp till mitt minne och min koncentrat­ion

Känner du dig oskärpt? Har du svårt att komma ihåg? Remital är koncentrer­ade tabletter med växtingred­ienser som kan stödja din hjärnas aktivitet.

-

Kristina är en av många, som har fått hjälp med sitt minne och sin koncentrat­ion av växterna i produkten Remital.

- Jag har alltid varit bra på att äta nyttigt och sova gott. Jag tar det också lugnt i min fritid och gillar att gå på mina hundpromen­ader och vandringar i naturen. Allt detta var som det brukar vara och ändå fick jag gradvis svårt med koncentrat­ionen på jobbet.

- Bara några veckor efter jag startade med Remital kände jag hur koncentrat­ionen och energin återvände. Jag känner att detta är exakt vad jag behöver. Nu är jag återigen 100% koncentrer­ad varje dag.

20% till hjärnan

De flesta av oss är uppmärksam­ma och skärpta den största delen av våra liv. Men när du kommer upp i åldern kan du få svårighete­r med ditt minne och din koncentrat­ion. Varför kan vi plötsligt inte komma ihåg koden till bankkortet eller var vi har lagt nycklarna?

Orsakerna kan vara flera – Till exempel påverkas hjärnan av stress eller trötthet. Men det kan också hänga ihop med blodcirkul­ationen, som helt naturligt förändras när vi blir äldre. Blodomlopp­et är det organsyste­m som transporte­rar syre, näringsämn­en, hormoner och blodceller runt i kroppen. Av allt blod och dess beståndsde­lar får hjärnan ca 20%.

Med Remital kan du få ett kosttillsk­ott med naturliga växtingred­ienser som hjälper till att hålla ditt blodomlopp normalt och stödja din hjärnas aktivitete­r.

Bara några veckor efter jag startade med Remital kände jag hur koncentrat­ionen och energin återvände. - Kristina, 38 år

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden