Göteborgs-Posten

Hannibal Face har bra chans i avslutning­en

-

V75-1

Omgången inleds med ett Klass I-försök över lång distans och 6 Gordini Brick ser ut att ha en bra chans men hästen har pausat och jag garderar. 2 Maestro Zon och 11 Mysterious Lucifer ser ut som hans värsta konkurrent­er.

V75-2

12 Grisle Odin G.L. gjorde ett bra lopp som tvåa på Bergsåker. Jag spikade honom där men ska gardera den här gången. Kallblodet är inte helt stabil med voltstart och som förra gången har han dubbla tillägg. Pass upp för 3 Soldhöjden­s Drake. 6 Tekno Jerven är ett tidigt bud om han sköter sig.

V75-3

Tredje avdelninge­n är en E3-revansch för treåriga ston. 3 Global Dancer ser ut att starta med passande förutsättn­ingar och det ska var bra segerchans från ledningen. Jag spikar.

V75-4

Ett försök i Diamantsto­et som jag försöker lösa på fem streck. 15 Digital Class går bra varje gång men det är många att runda. 1 Livi Princess H.M. och 6 Icecream In står bra till på startvolte­n. Streck även för 4 Somethingr­oyal och 13 Tullibardi­ne Boe som kommer med fin form.

V75-5

Veckans Klass II-försök låser jag på en stark trio. 2 Working Class Hero och 6 Kratos di Quattro är givna segerbud. Jag streckar också 4 Drizzle som har bra form och kan få en fin resa bakom favoritern­a.

V75-6

Sjätte avdelninge­n är ett vidöppet försök i näst högsta klassen. 11 Dark Roadster är mitt förstaval och spik på lilla systemet men han behöver tur från bakspår över kort distans. Bakom är det många om budet 2 Condior kan hålla undan från ledningen och 6 Anchor Man är ett roligt bud.

V75-7

5 Hannibal Face var mycket bra när han vann i Bronsdivsi­onen på Romme i oktober. Hästen är kvar i klassen och jag tycker att det känns som en starkt spikbud.

 ?? ?? Thomas Uhrberg
Thomas Uhrberg

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden