Göteborgs-Posten

”Han travade bättre senast – blir samma balans nu”

-

FORMSTARK. Axevalla-tränaren Eric Martinsson flyttar fram sina positioner för varje år som går. På lördag kommer han till Örebro med en intressant duo. Först ut är Dats So Cool (V75-3) i Gulddivisi­onen.

– Han krigade på bra senast och den som vann loppet (Don Fanucci Zet) var helt enkelt för bra. Han fick ett bra spår på lördag och kan öppna, det optimala vore väl att komma ner i rygg på ledaren som jag tror blir Mister Hercules. Då ska han kunna följa med bra bakom denne och vi ändrar ingenting.

I det efterfölja­nde loppet selar man ut Dats Tore (V75-4, bilden) som var tapper trea i ett V86-lopp på Solvalla senast.

– Han var mycket bra senast och hade det bara gått lite fortare från början är känslan att han hade vunnit. Formen är mycket bra och han travade mycket bättre senast barfota fram så den biten ändrar vi inte på, det är bara vanlig vagn som skiljer nu. Trots läget tycker jag att han bör stå sig bra här, säger Martinsson.

från spår ett senast och gör det sannolikt igen. Men en felfri 6 Arn Silvio lär vara framme tidigt och ställa en fråga.

V75-5. 1 Jax Journey lär göra ett rejält försök från innerspåre­t men om 5 Hipster K. laddas för fullt kan den bli svår att hålla ut. Inte heller betrodde 2 Kendall Jackson är helt borta från spetsdisku­ssionen.

V75-6. 3 Combat Fighter har ett bra spår och borde kunna hålla ifrån sig duon 5 Mizai och 7 Global Classified i startrusni­ngen och Adielsson kör nog i spets i Örebro med sitt korta upplopp.

V75-7. 3 Pjowtech Vrijthout har öppnat bra från snävare startspår och med skicklige Carl Johan Jepson i sulkyn luktar det ledningen lång väg.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden