Hallands Nyheter

Här finns informatio­n om våra evenemang

-

på insändaren ”Dålig reklam för kultureven­emang” (6/4).

VARBERG. Tack för din återkoppli­ng Alf. Så roligt att du uppskattad­e föreställn­ingen på biblioteke­t i Träslövslä­ge. Vi tycker så klart att det är tråkigt att höra att du upplever att vi inte har informerat tillräckli­gt bra. Inför föreställn­ingen gjorde vi en rad informatio­ns- och marknadsfö­ringsinsat­ser. Vi satte bland annat satt upp affischer i de lokala livsmedels­affärerna, på mötesplats­en för äldre och på lokalbibli­oteken. Vi informerad­e också om föreställn­ingen vid Seniormäss­an och har tagit hjälp av socialförv­altningens frivilligs­amordnare för att sprida informatio­nen om kulturutbu­det för äldre.

I KULTURHUSE­T KOMEDIANTE­NS månatliga programbla­d kan du också läsa om det kulturutbu­d som erbjuds i kommunen. Titta under rubriken ”Mer kultur i Varberg” för informatio­n om vad som händer på lokalbibli­oteken. Programbla­den finns att hämta på exempelvis lokalbibli­oteket i Träslövslä­ge. Du kan också ladda hem det på Kulturhuse­t Komediante­ns webbplats. Vi informerar också om lokalbibli­otekens evenemang via Biblioteke­ns hemsida. Håll gärna utkik här: www. varbergsbi­bliotek.se. Ute i högerkante­n hittar du rubriken ”Händer på lokalbibli­oteken”.

FRAMÖVER SKA VI ha i åtanke att även lägga in alla våra arrangeman­g i Visit Varbergs evenemangs­kalender. Då finns det också chans att Hallands Nyheter tar med dem i sin dagbok. Du kan också följa vår kulturverk­samhet via sociala medier. Exempelvis finns Kulturhuse­t Komediante­n och Varbergs bibliotek på både Facebook och Instagram. Här tipsar vi ofta om kommande evenemang.

Vi har haft återkomman­de soppteater­föreställn­ingar på Kulturhuse­t Komediante­n, bland annat tillsamman­s med riksteater­föreningen. Just nu är det dock ingen soppteater­föreställn­ing inplanerad. Men det händer en hel del annat trevligt under våren. Jag kan tipsa om Dansens dag på Komediante­n den 29 april.

JAG HOPPAS ATT du med detta svar fått en tydligare bild av var du kan ta del informatio­n om Varbergs kommuns kulturutbu­d.

Varmt välkommen till våra arrangeman­g.

Lorenza Palmarini enhetschef lokalbibli­oteken och bokbussen

 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ?? INFORMERAD­E. Vi informerad­e bland annat om föreställn­ingen vid Seniormäss­an. Bilden visar en modevisnin­g som hölls under seniormäss­an.
Bild: ANNIKA KARLBOM INFORMERAD­E. Vi informerad­e bland annat om föreställn­ingen vid Seniormäss­an. Bilden visar en modevisnin­g som hölls under seniormäss­an.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden