Hallands Nyheter

Jonas Karlsson spelar yogaguru i Black widows

- LINUS BRÄNNSTRÖM/TT

Black widows är tillbaka. I den nya säsongen gör Jonas Karlsson en av rollerna. – Det var spännande att få spela en yogaguru med många bottnar, säger han.

I den första säsongen sprängde Rebecka (Cecilia Forss), Johanne (Synnøve Macody Lund) och Kira (Beate Bille) sina män i luften. Nu är Black widows tillbaka med ännu mer dramatik.

I den andra säsongen av tvserien gör dessutom flera nya rollfigure­r entré. Bland annat yogaguryn Loa, som spelas av Jonas Karlsson.

KARLSSON BESKRIVER rollen som väldigt långt ifrån vem han själv är.

– Jag är naturvetar­e så allt det andliga ligger långt ifrån mig. Men jag har ju kollat upp lite grann innan och hört mig för bland mina vänner som sysslar mer med saker i den här världen, säger Jonas Karlsson i en kommentar.

Att spela Loa var en utmaning – både psykiskt och fysiskt.

– Hela biten att komma in lite mer i den andliga världen var en utmaning. Jag är ju en guru som ska kunna alla yogaställn­ingar. Nu är jag grymt vig, haha.

Rollen liknar ingenting som han har gjort tidigare.

– Jag försöker välja så. Det här DEL TVÅ. kändes som en roll jag inte har gjort förut, säger Jonas Karlsson.

BLACK WIDOWS ÄR en nordisk samprodukt­ion och i tv-serien syns såväl danska som norska skådespela­re. Bland övriga svenska skådespela­re märks Dan Ekborg och Joel Spira.

Den andra säsongen av Black widows får premiär i dag på TV3 och Viaplay.

 ?? Bild: DAN CASTLEDINE ?? widows. Cecilia Forss och Jonas Karlsson i den andra säsongen av Black
Bild: DAN CASTLEDINE widows. Cecilia Forss och Jonas Karlsson i den andra säsongen av Black
 ?? Bild: DAN CASTLEDINE ?? OVAN ROLL. ”Det är otroligt spännande att få chansen att spela en yogaguru som är väldigt långt ifrån vem jag är”, säger Jonas Karlsson om rollen i Black widows.
Bild: DAN CASTLEDINE OVAN ROLL. ”Det är otroligt spännande att få chansen att spela en yogaguru som är väldigt långt ifrån vem jag är”, säger Jonas Karlsson om rollen i Black widows.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden