Hallands Nyheter

”Vi står och sover och de gör två mål”

Ullareds IK ledde och hade läge att skrälla mot Eskilsminn­e. Men blev helt utan poäng. – En förlust tar alltid på psyket för grabbarna, men vi har visat att vi kan stå upp mot alla topplag, sa tränaren Ali Kraym.

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 42 mattias.nilsson@hn.se

Det var ett Ullared som gick till halvtidsvi­la med 1-0 i bagaget och då hoppades man på mer efter en smart avverkad första halvlek.

– Matchbilde­n ser väldigt bra ut. Vi vågar spela, låter bollen rulla och skapar halvchanse­r, sa Ali Kraym.

LAGETS ENDA MÅL gjordes av Kushtrim Maholli på en frispark. Skottet ändrade riktning eftersom det gick via Eskilsminn­es uppställda mur.

– Vi hade dem i första halvlek. Visst, de kom igenom lätt på kanten, men hade inga riktiga farlighete­r, sa Ali.

Ullared snackade ihop sig i omklädning­srummet, man ville agera bestämt, kliva upp och stänga matchen.

– Men det blev precis tvärtom. På något vis står vi och sover och de gör två snabba mål. Det straffar oss hårt. Vid 1-2 har vi sedan ett skott i ribban (Anton Bodin) som tyvärr inte går in. Istället gör de mål åt andra hållet som dödar matchen.

ESKILSMINN­E ÄR ETT svårspelat lag, men Ali hade förstås hoppats på minst en poäng.

– Visst de hade mycket boll, men det var något vi tillät dem ha också. Sen är det kanske så att passivitet dödar. Vad betyder förlusten för er?

– En förlust tar alltid på psyket för grabbarna, men vi har visat att vi kan stå upp mot alla topplag. Vi kommer bara trumma på. Vi är ju nära och snubblar precis på mållinjen. Någonstans är det också en styrka att veta att vi är där.

”En förlust tar alltid på psyket för grabbarna” ALI KRAYM

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden