Hallands Nyheter

FRÅN HN:S FACEBOOK

-

Om artikeln ”Nytt försök att få Systembola­get till Ullared”:

Lasse Carlsson: Varför ett systembola­g i Ullared? Besökare som är i Ullared och är i behov av alkohol, är väl bra att de drar sig till Falkenberg, att näringsidk­are i Falkenberg kan tal del av besöket och förbättra deras cashflow!

Jonny Nyberg: Dom som åker till Ullared ska handla inte supa i första hand vill dom ta ett glas vin på kvällen kan dom ta med sig.

Victoria Björklund: Men de som bor i Ullared då? Ska de behöva köra flera mil för att köpa lite alkohol?

Jonny Nyberg: Ica har utlämning det borde räcka.

Ann Jörgensen: Fast visst e de så att alkohol är en drog och blir vi fler alkoholist­er måste vi skjuta till mer pengar i vården o tänk vad dyrt de blir.

Heikki TP: Jag tror ju inte att dom dricker mindre för att det är långt att åka. Däremot så tror jag att man hade dragit ner på hembränt i skogarna med en himla massa procent om dom hade fått ett systembola­g.

Jan Johansson: Strömstad kommun är ungefär lika till ordinarie befolkning­smängd som Falkenberg. Där kan man tydligen ha två butiker. Jag antar att deras policy inte innefattar gränshande­l och en mer än fördubblin­g av innevånare under sommarperi­oden.. Eller?

Jesper Viklund: Ullared har förlite invånare kommer aldrig gå

Anita Sevrin Andersson: Visst är Ullared värd att få likvärdig service. När jag läser era kommentare­r är jag förvånad. Inte skall ni avgöra vem som är berättigad till att besöka ett spritbolag. Det handlar om myndiga personer likaväl i Ullared som i Falkenberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden