Hallands Nyheter

”Vi har inte tagit några pengar”

-

Varbergs Bois FC:S vice ordförande anser inte att något fel har begåtts när pengar flyttades inom föreningen. – Det har fått alldeles för stora proportion­er, säger Gert Bengtsson.

I flera artiklar har HN beskrivit situatione­n som uppstått mellan Unite People och Varbergs Bois FC efter att de båda delat på sig under hösten.

Pengar från ett konto som tillhörde klubben, som Adnan Bainca hade tillgång till, användes till att betala löner, fakturor och skatter, enligt klubbens uttalande på sin hemsida.

– Det är väl som i ett företag i stort, vi har inte tagit några pengar utan vi har använt dem till den vanliga driften. Men de ska i slutändan gå till projektet, det är det inget snack om, säger klubbens vice ordförande Gert Bengtsson.

Han betonar att det inte finns någon schism med vare sig ATG eller Adnan Bainca och Unite People.

– Vi har gjort ett avtal och det avtalet har vi inte gått ifrån, pengarna ska vara inne hos ATG den 28 februari. Det är egentligen ingenting konstigt med det som har hänt, säger Bengtsson. Anser du att ärendet fått för stora proportion­er?

– Absolut, det har fått alldeles för stora proportion­er. Det hade varit en sak om vi hade tagit pengarna, men det är det inte fråga om här.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden