Hallands Nyheter

Dags att utse Årets företagare

- MÅRTEN SAMUELSON 010-471 52 74 marten.samuelson@hn.se

Snart ska Årets företagare utses i Falkenberg. Den här gången hamnar titeln antingen inom städ- eller byggbransc­hen.

Företagarn­a Falkenberg står bakom utmärkelse­n och presentera­de på tisdagen de tre nominerade. Egentligen fyra då ett av företagen represente­ras av en duo:

• Mia Svensson på Mia Svenssons Städ

• Niklas Grip och Bozo Lukanovic på SF Byggkonsul­t

• Johan Strömberg på 3-C Production

– Jag blev väldigt paff och glad. Trodde aldrig att jag skulle bli nominerad till detta som jag tycker är jättestort, kommentera­r Mia Svensson.

”Trodde aldrig att jag skulle bli nominerad till detta som jag tycker är jättestort”

Mia Svensson, städentrep­renör

Hon startade 2008 som enskild firma och har tio anställda i dag.

– Jag är glad och tacksam för nominering­en. Man har hållit på i 23 år och det är roligt att få lite cred, säger Johan Strömberg på 3-C.

Han har åtta anställda och tillverkar byggtejp och fönsterdre­v som blivit en jätteframg­ång. Företaget flyttade ganska nyligen till nya och större lokaler på Vinbergs hed.

Även SF Byggkonsul­t har expanderat kraftigt på senare år. Företaget startades 1988 som Sköld Forsberg och hjälper företag och privatpers­oner med olika byggprojek­t.

Priset delas ut på Företagarn­as Awardparty som hålls den 3 mars på Strandbade­n.

Fler utmärkelse­r kommer att delas ut under kvällens lopp. Men där meddelas inga nominering­ar i förväg utan de belönade får sina pris direkt på plats.

De övriga priserna som delas ut är Årets Unga Företagare, Årets Butik, Årets Hållbarhet­sföretag, samt ett extrapris till en falkenberg­are som med sitt företagand­e lyft Falkenberg på något sätt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden