Hallands Nyheter

Bois krigade ti

FOTBOLL: SUPERETTAN

-

Två tunga förluster. Sedan bröts trenden och Varbergs Bois tog säsongens första seger. – Vi står upp fantastisk­t bra, sa Gabriel Altemark Vanneryr.

VARBERG JÖNKÖPING 2 1

Anfallaren myste utanför omklädning­srummet efter att ha avgjort till Bois fördel i matchen mot sin gamla coach Jörgen Wålemark. Men Altemark Vanneryr gick ännu ett hack tillbaka i historien:

– Det var som på den gamla goda tiden med Halda (Kabil) och Jörgen (Gustafsson). Då spelade vi ju var och varannan match med en gubbe mindre, sa ”Gabbe”.

EN TRÖJDRAGNI­NG OCH senare också en stämpling gjorde att Bois fick klara sig utan Nahom Girmai som fick två varningar och utgick i 40:e minuten.

– Grymt tufft. Jönköping är ett av seriens bästa lag och kommer vara med i toppen av serien är slut, men vi står upp som ett lag och det är skönt för moralen, sa Altemark Vanneryr.

Bois hade då en ledning att försvara sedan nyförvärve­t Albert Ejupi fått rena drömträffe­n från långt håll och skjutit ribba in!

– Han sköt ett skott i andra halvlek också, och det får vi prata om, men det första var världsklas­s, tyckte Gabriel Altemark Vanneryr.

Med timmen spelad kvitterade Jönköping Södra. Där ville Gabriel

 ??  ?? JÄTTETRÄFF­EN. Albert Ejupi fick på en riktig kanon när Bois tog ledningen med 1-0.
JÄTTETRÄFF­EN. Albert Ejupi fick på en riktig kanon när Bois tog ledningen med 1-0.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden