Hallands Nyheter

Tre tipstecken med favoritfal­l

- LEIF JOHANSSON leif.johansson@tt.se

Den rätta tipsraden bjuder på olika teckenförd­elningar som ofta kopplas till en svårighets­grad.

Det vanligaste är att den rätta raden består av en kombinatio­n av allt tre tipstecken. En rätt tipsrad på Stryktipse­t helt utan kryss är det 24 omgångar sedan det senast inträffade.

Det är 27 omgångar sedan den rätta raden helt saknade en tvåa. Statistike­n visar att under de 23 senaste omgångarna finns det 18 tipsrader som har minst tre kryss! Åtta av tio omgångar kan mycket väl bestå av minst tre kryss.

På den senaste rätta raden var teckenförd­elningen 7–3–3. När totala analysen av omgången sedan visar att tio favoriter har vunnit blir värderinge­n

PREMIER LEAGUE

på tipsraden ny.

Vinstgrupp­en för 13 rätt var förstärkt med en jackpot. Omgången hade ett spelvärde före matchstart. Tio favoriter pressade utdelninge­n för 13 rätt till under 25 000 kronor.

Effekten från en jackpot kan bli riktigt sval. Teckenförd­elningar skapar en spelupplev­else. Det kommer alltid att vara favoritfal­len som lämnar avtryck på utdelninge­n! Denna vecka har vi favoriter som Wolves, Brentford, Aston Villa och Preston på kupongen. Det är även en ny jackpot med förväntnin­gar.

Fa–cupen, semifinal. Matchen spelas på Wembley och det har varit Tottenhams hemmaplan under säsongen. United vann ligamötet på Old Trafford med 1–0 och förlorade returen med 2–0 i slutet på januari. Paul Pogba var bra för United i vinstmatch­en mot City i ligan. Tottenhams Harry Kane (bilden) var inte lika vass mötet mot tabelletta­n i helgen. Cupmöte med chans till pokal – helgardera!

Watford– Crystal P

Watford har 3–1–0 från fyra derbyn på hemmaplan under säsongen. Formen med en poäng på de fem senaste är svag. Crystal P har två vinster på elva senaste. Båda mot nykomlinga­r.

Birmingham– Sheffield U

XBirmingha­m har bara haft tillgång till en renodlad anfallare när Sam Gallagher varit borta sedan 11 mars. Che Adams tillbaka efter avstängnin­g. I helgen är Harlee Dean avstängd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden