Hallands Nyheter

18 komiker med i ny supershow

- SOFIA SUNDSTRÖM/TT

Sång, ståuppkomi­k, sketch och dans står på schemat när flera av Sveriges största komiker och programled­are gör en gemensam humorföres­tällning i november. – Det kommer att gå i ett rasande tempo, säger Johan Glans.

Tillsamman­s med bland andra Özz Nûjen, Ann Westin, David Batra, Måns Möller, Thomas Järvheden och Hasse Brontén kommer Johan Glans att uppträda på Humorkalas­et – en föreställn­ing komikerna själva satt ihop för att de helt enkelt ville ställa till med en humorfest, berättar Johan Glans.

– Det är så många som reser runt på sina egna turnéer när man håller på med ”stand up comedy”, man är väldigt splittrad och reser ensam. Vi ville ha ett projekt som vi kunde snickra på tillsamman­s, säger han.

Förutom komiker kommer programled­are som Jenny Strömstedt, Alexandra Pascalidou och Frida Boisen att medverka.

– Det roliga kommer också bli att se folk i nya konstellat­ioner som man inte sett dem i tidigare och göra sketcher ihop. Vi har några med som inte är kända specifikt för att vara humorister, till exempel Jenny Strömstedt och Carin da Silva som också medverkar i roligheter, säger Glans.

Humorshowe­n äger rum på Stockholm Waterfront den 12 november.

– Det är ”one night only”, en unik “pang och jubel”-kväll, säger Glans. * Robin Paulsson

* Kristina “Keyyo” Petrushina

* Jesper Rönndahl

* Jenny Strömstedt

* Ann Westin

 ?? Bild: PONTUS LUNDAHL ?? VILL VISA KÄNSLOR. Man verkligen att man vill göra en bra dans som berör så att folk verkligen ringer in och röstar, säger Therese Alshammar, som dansar med Calle Sterner.
Bild: PONTUS LUNDAHL VILL VISA KÄNSLOR. Man verkligen att man vill göra en bra dans som berör så att folk verkligen ringer in och röstar, säger Therese Alshammar, som dansar med Calle Sterner.
 ?? Bild: ROBERT ELDRIM ?? MEDVERKAR. Johan Glans är en av komikerna som kommer att uppträda på Humorkalas­et i november.
Bild: ROBERT ELDRIM MEDVERKAR. Johan Glans är en av komikerna som kommer att uppträda på Humorkalas­et i november.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden