Hallands Nyheter

Vinbergs sjuka mållösa svit

- MIKAEL MARTINSSON 010-471 52 47 mikael.martinsson@hn.se

Vinberg har inlett med tre raka 0–0-matcher. Unikt? – Jag har i alla fall aldrig varit med om det, sa assisteran­de tränaren Markus Hulander.

HITTARP VINBERG 0 0

Men någon oro är det inte i laget efter den tredje 0–0-matchen, senast mot topplaget Hittarp.

– Inte alls. Ingen har ju gjort mål på oss och jag måste säga att vi är fruktansvä­rt starka bakåt. Vi har en tydlig plan på hur vi ska spela och vi släppte knappt till några chanser. Mot Assyriska var det två i virket och idag en. Det är nog det enda motståndar­na haft mot oss.

FRAMÅT ÄR DET lite värre.

– Där har det gått snett. Idag hade vi två bra lägen att göra mål i andra halvlek. Marcus Torbjörnss­on fick inte tillräckli­g träff i straffområ­det på ett inlägg från Besart Zeqiri. Och den andra chansen hade Medion Kabashi men han fick för bra träff med huvudet och bollen gick över.

0–0-matcherna har inte satt sig i huvudet på spelarna.

– Vi känns såpass stabila och det kommer att lossna och då blir det rejält. Men det är lite konstigt när vi haft igång alla fyra anfallarna och ingen av dem har lyckats. Men jag är säker på att det bara är tillfällig­heter, sa Markus Hulander.

Säsongsinl­edningens tre poäng kunde alltså ha varit fler.

– Underlaget som bjuds på planerna nu i inledninge­n passar inte vår fotboll. Det hoppar och studsar för mycket. Vi kommer att bli bättre och bättre.

PRISET TILL BÄSTE vinbergare gick till målvakten Anton Andersson.

– Sedan var Kristoffer Kull mycket bra som mittback nu när han är tillbaka i klubben.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden