Hallands Nyheter

Carlsson fyra efter

GOLF: BELÖNAS MED ÖVER 200 000 KRONOR

-

Lynn Carlsson gick ut i delad ledning på den sista rundan av Europatour­tävlingen i Marocko. Men hon fick en trög start och efter fyra bogeys på de elva första hålen var hon två slag efter inför avslutning­en.

– Jag sätter mig inte riktigt i några bra positioner för birdies och fick kämpa för att rädda par. Jag missade mycket på fel sida och då är det jobbigt, sa Carlsson,

Svenskan Jenny Haglund hade med fint spel gått upp i ensam ledning med tre hål kvar. Efter en bogey på hål 16 var det helt öppet när ledarbolle­n med bland andra Lynn Carlsson kom till samma hål. Dock blev det en bogey även för Carlsson.

– JAG PLUGGADE mig i bunkern och hade inget slag utan fick bara hugga fram mig.

Den långa parputten missade med en decimeter och efter ett par på nästa hål var segerchans­en borta inför det sista hålet. Birdien där räckte inte längre än till att cementera den fjärdeplat­s hon redan hade.

– Det var ändå skönt att slå upp den bra och sätta i putten, nu blev jag ju ensam på två under par, sa Carlsson som påpekade att vinden var tuff under slutvarvet.

– Den har varit riktigt klurig. Det har snurrat lite och så en del kastvindar. Hur är känslan efter en sådan här vecka?

– Just nu är det väl lite vemodigt kanske, jag kunde inte sätta mig i

En olycklig bogey på hål 16 grusade Lynn Carlssons segerchans­er. Ett slag bättre och hon hade varit med i särspel. – Jag pluggade mig i bunkern och hade inget slag, sa Carlsson efter rundan.

 ??  ?? NÄRA MEN ÄNDÅ INTE. Det blev ingen seger för Lynn Carlsson men fjärdeplat­sen lovar gott inför framtiden.
NÄRA MEN ÄNDÅ INTE. Det blev ingen seger för Lynn Carlsson men fjärdeplat­sen lovar gott inför framtiden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden