Hallands Nyheter

Två inhoppar

Mer på webben FOTBOLL: SUPERETTAN

-

Som han presentera­de sig – Falkenberg­s FF:S nye anfallare Chisom Egbuchulam! Han hoppade in efter en timmes spel, vid ställninge­n 0–0.

FALKENBERG FREJ TÄBY

(0–0)

3 1

När matchen var slut hade Falkenberg vunnit med 3–1, efter två mål av Chisom.

Nyförvärve­t från Häcken har bara hunnit med en veckas träning med laget. Men han kom in med massor av energi och det smittade av sig.

– Jag fick instruktio­ner av tränaren. Sen var det bara att gå in och göra sitt jobb, sa Chisom efteråt.

Inga större åthävor där, inte. Ödmjukt så det förslog. Men han erkände att det var skönt att få sätta dit två fullträffa­r.

– Jag vill vara med och ta det här laget tillbaka till Allsvenska­n, underströk Chisom.

Han bidrog i alla fall verksamt till att det blev en fjärde raka seger för FFF, även om det verkligen inte såg ut att bli någon sådan, med första halvleken som måttstock.

DET VAR EN rent bedrövlig insats av FFF, med felpass, felbeslut, lågt tempo och inte ett enda avslut på mål.

Enligt statistike­n kom FFF:S första avslut i den 73:e minuten - och då blev det mål!

Per Karlsson var högst på en hör-

??  ?? På vår sajt kan ni se Anders Flinks betyg på Fff-spelarnas insats i matchen mot Frej Det var inte bara Chisom Egbuchulam som applåderad­e. Publiken jublade också över nyförvärve­ts