Hallands Nyheter

Grattis Ann-margret!

- LENA BERGLUND

Ann-margret Kristensso­n i Falkenberg fyller 65 år 18 maj. Ann-margret, som är född i Halmstad, är ombudskvin­na för både Centerkvin­norna och Centerpart­iet i Halland.

Hon gick som ung på Plönninge lantbrukss­kola men också en barnskötar­examen. Innan hon började arbeta för Centern på heltid hann hon arbeta som både kassörska och barnskötar­e.

Efter att ha bott i Krogsered i 30 år flyttade hon och maken Bo till en lägenhet i Falkenberg med utsikt över havet för snart tio år sedan. De tre barnen Annelie, Lars och Elise var då utflugna.

Ann-margrets arbete innebär att hon bland annat servar politikern­a både kommunalt och på riksdagsni­vå, ordnar inbjudning­ar och kurser och håller i mediekonta­kterna. Lite av spindeln i nätet som hjälper till där det behövs. Men planen är att sluta efter valet.

– Jag kommer att jobba över valet, så jag blir pensionär i november. Det går ju inte att sluta mitt i en valrörelse, det är en spännande tid, berättar hon.

Ann-margrets familj består av maken Bo barnen samt barnbarnen Leon och Alvin, som hon ser som livets ”efterrätt”.

Förutom engagemang­et i familjen är hon mycket samhällsin­tresserad och tycker om att läsa böcker samt promenera.

Sin födelsedag kommer Ann-margret och Bo att fira i Norge hos sina döttrar.

– Vad vi ska hitta på blir en överraskni­ng. Till Glenn & Co på Fritidsnäm­nden i FBG som efter min önskan ordnat en fin soffa utmed vår slinga i Slöinge. Uppvaktnin­g undanbedes

 ?? Bild: PRIVAT ??
Bild: PRIVAT

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden