Hallands Nyheter

Jespers grej

- MATTIAS NILSSON mattias.nilsson@hn.se 010-471 53 15

ter i början av andra halvlek, men skotten gick tätt utanför.

– Lite synd. Det är alltid roligare med tre. Jag kände att jag hade det på gång, men det är bara att ta det, ”Micke” bestämmer, sa Simon apropå att både han och Jesper Pettersson blev utbytta.

– Man får väl inga hattrick-hattar numera? jag ville att Medion (Kabashi) skulle få 90 minuter, då han blev utbytt i förra matchen och ”Mackan” förtjänade att hoppa in, och gör ju mål också, sa tränaren Michael Svensson.

I 86:e vinklade inhopparen Marcus Torbjörnss­on in 5-1 och fullbordad­e utklassnin­gen.

– De hade ett skott på mål i första och ett i andra. Målsättnin­gen var att de inte skulle få ett skott på oss i andra, så där misslyckad­es vi, sa Michael Svensson.

– De är bra på sina avslut absolut. De sitter ner vid stolproten varje gång, sa Sebastian Ekholm som förstås var besviken.

– Alltså vi spelar en och en, inte som ett lag. Jag tycker jag gör många räddningar idag, ändå blir det 1-5 och det är tråkigt som målvakt. Vi hänger med huvudet efter ett mål och då blir man straffad direkt, sa Ekholm som med en jätteräddn­ing på övertid förhindrad­e Medion Kabashi att göra 6-1.

Theodor Graudums slog in 1-2 på en retur ganska tidigt i första halvlek, men Gif skapade annars inte så mycket. Avstängde lagkaptene­n Labinot Sylas frånvaro var tydlig.

– Han är ju deras bästa spelare, men fortsätter Gif så här då kommer de få det tufft, sa Simon Andersson och skakade på huvudet.

– Det var klasskilln­ad, inget snack om saken. Är man där nere i botten då behöver man inte mycket för att tappa huvudet och släppa in såna mål, sa Gifs Halda Kabil.

 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ??
Bild: ANNIKA KARLBOM
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden