Hallands Nyheter

Joe Labero tar ny show till Varberg

- SARA ÖSTER kulturnoje@hn.se

Joe Labero gör succé i Las Vegas med showen ”Inferno”. Nu är en uppföljnin­g på gång – ”Inflame” – som kommer att göra två halländska turnéstopp. – Det blir eld, stuntmän och flygande motorcykla­r, säger magikern.

”Inflame” – det är namnet på den nya eldförestä­llningen som har smygpremiä­r i Halmstad efter nyår. Magikern från Sverige har de senaste månaderna haft fullt upp med magishowen ”Inferno”, och har gjort succé på lyxcasinot Paris i Las Vegas.

– Det är helt galet, jag har precis haft en show nu och det är stående ovationer. Publiken här är otrolig, de står och skriker och det är helt sjukt, säger Joe Labero i en telefonint­ervju direkt från Las Vegas.

Nu planeras det för fulla muggar inför den nya arenashowe­n ”Inflame”. Den 1 februari kommer han till Halmstad, och till Varberg den 2 mars.

– Showen ligger just nu på skrivborde­t men vi är i full gång med att planera allt. Det vi vet är att det kommer att bli en föreställn­ing med eld, stuntmän och flygande motorcykla­r. Som en actionrull­e, säger Joe.

VID ÅRSSKIFTET FLYTTADE magikern med frun Anna Vinterfall och dottern Nicole, tio år, till USA och Las Vegas, och de har nu sin bas där.

– Nu har vi bott här i snart ett halvår och trivs jättebra. Men vi bor ju inte mitt inne på ”The Strip” direkt, som är den stora huvudgatan. Kommer man ut lite från staden så är det otroligt vackert här, * 1/2 Halmstad Arena

* 3/2 Göteborg, Scandinavi­um

* 2/3 Varberg, Sparbanksh­allen

* 29/3 Uddevalla, Agnebergsh­allen

* 31/3 Stockholm, Globen Fler städer och datum tillkommer. det är ju mitt ute i öknen. Dottern går i skolan och det känns jättebra, säger han. Du ska ha premiär i Sverige och möta den svenska publiken, hur blir det?

– Det ska bli sjukt kul! Jag är väldigt spänd på att komma hem och köra igen. Jag ska besöka ganska många städer och det blir kul att börja i Halmstad, säger han. Vilken är den största skillnaden med att ha show i Las Vegas mot i Sverige?

– Showbusine­ss är annorlunda i USA, det är en helt annan kultur. Här är det mer galet och besökarna vill att man ska ta upp dem på scen – i Sverige är man mer blyg när det gäller sådana saker. Men det känns hur kul som helst att göra den nya showen och jag är förväntans­full, säger han.

EFTER ATT MAGIKERN har trollat bort publiken i Sverige är förhoppnin­gen att åka vidare till Asien eller USA.

– Jag hoppas att vi kan ta den vidare, det är såklart målet, säger Joe Labero.

Biljettern­a till showen ”Inflame” släpps den 31 maj.

 ?? Bild: KRISTOFER SANDBERG ?? NY SHOW. Joe Labero bor i dag i Las Vegas och har fullt upp med showen ”Inferno”. Nu kommer en uppföljare och magikern gör två föreställn­ingar i Halland.
Bild: KRISTOFER SANDBERG NY SHOW. Joe Labero bor i dag i Las Vegas och har fullt upp med showen ”Inferno”. Nu kommer en uppföljare och magikern gör två föreställn­ingar i Halland.
 ??  ?? HAR DET BRA. Joe Labero flyttade till Las Vegas för cirka ett halvår sedan, och han trivs bra.
HAR DET BRA. Joe Labero flyttade till Las Vegas för cirka ett halvår sedan, och han trivs bra.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden