Hallands Nyheter

Vi vill ha större idrottshal­l

-

VARBERG. Jag är elev på Göthriks skola. Vi har en väldigt liten idrottshal­l och vi vill ha större. Jag har frågat runt i 5b och 5a och 280/280 elever vill ha större idrottshal­l.

Tycker ni att det är bra att en hel klass av elever som springer in i varandra när man leker tagen? Tycker ni de är okej att duscha på ett gult golv som har varit blått? Tycker ni att någon ska skada sig på varje idrottslek­tion? Alla redskap behöver bytas ut för de är för gamla och alldeles för osäkra.

Vi är en F-6-skola och varje år kommer det nya elever. Tycker ni det är okej att man ska trängas?

När vi har avslutning­ar i idrottshal­len måste vi dela upp alla klasserna för idrottshal­len är för liten.

Jag har frågat idrottslär­arna och de säger ja vi behöver större och bättre idrottshal­l den är för liten. Omklädning­srummen är äckliga. De sa också att de är besvikna på att de inte fick en ny idrottshal­l. Den 51 år gammal.

Vi är cirka 280 elever på denna skola och att tycker alla att vi behöver en ny idrottshal­l. Kan Varbergs kommun bygga en ny tunnel inne i stan kan de inte istället hjälpa oss med större idrottshal­l?

Alla lärare på Göthriks skola vill också ha en ny och säkrare idrottshal­l. Föräldrafö­renigen vill också ha en större och bättre idrottshal­l. Hjälp oss med mindre plåster och bättre idrottshal­l.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden