Hallands Nyheter

Avsluta det mångkultur­ella experiment­et

-

på ”Du behöver inte välja mellan invandring och välfärd” (6/7).

INVANDRING. Liberalern­a har spelat ut sin relevans inom svensk politik. Oförmågan att anpassa politiken efter verklighet­en har lett till att liberalism­en och dess globalisti­ska agenda är på utfasning samtidigt som nationalis­men är på stark framfart.

För Alternativ för Sverige och Allians för Frihet är frågan om invandring­ens konsekvens­er redan färdigdisk­uterad. Den har varit katastrofa­l, det har alla seriösa politiker insett. Det stora politiska vägvalet nu står mellan återvandri­ng och integratio­n. Ska vi låta miljard efter miljard plöjas ner i integratio­nsprojekt dömda att misslyckas eller ska vi avsluta det mångkultur­ella experiment­et en gång för alla?

Alternativ för Sverige väljer återvandri­ng och presentera­de under Almedalsve­ckan en plan som innebär att minst en halv miljon invandrare återvandra­r inom en period av 6 år. Inom ramen för denna plan läggs Migrations­verket ned och ersätts av Återvandri­ngsverket, en myndighet som blir ansvarig för att organisera den omfattande återvandri­ngen.

Återvandri­ngen berör enligt förslaget invandrare som av olika skäl inte ska vara i Sverige, antingen genom att de från början inte haft rätt att komma hit eller att de misskött sig under sin vistelse och utgjort en belastning för samhället. Sverige ska inte längre vara en fristad för kriminella och illegala invandrare.

Vi är inte rädda för att ta tuffa beslut och kommer i varje givet läge att sätta svenskarna­s intressen först. Lägg din röst på ett nationalis­tiskt alternativ den 9 september, för din och kommande generation­ers skull! Andreas Feymark

partiledar­e Allians för Frihet

Gustav Kasselstra­nd

partiledar­e Alternativ för Sverige

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden