Hallands Nyheter

Sånger vid havet på Tjolöholm

- AGNES ARONSSON

Under torsdagen, den 26 juli, är det dags för ”Sånger vid havet” på Tjolöholms slott med Chris Kläfford, Timo Räisänen, Sofia Källgren och Lennie Norman.

Vid flygeln sitter Kungälvsso­nen David Carbe i Magasinet på Tjolöholm i Norra Halland. Konceptet ”Sånger vid havet” vill ge publiken en annorlunda musikkväll där musikalite­t och sång står i fokus. Tanken är att bygga en magisk stämning genom avskalade, akustiska och intima spelningar.

IDOLVINNAR­EN 2017, CHRIS Kläfford, inledde hela säsongen med sin audition och avslutade tävlingen med att sjunga vinnarlåte­n ”Treading Water”.

Timo Räisänen har många hits i bagaget, bland annat ”Fear no darkness,

Tanken är att bygga en magisk stämning genom avskalade, akustiska och intima spelningar.

promised child”, och ”About you now”, sedan han startade sin musikkarri­är som gitarrist och bakgrundss­ångare i Håkan Hellströms kompband, och senare också som soloartist från och med 2004.

SOFIA KÄLLGREN HAR genom sin karriär hunnit med att sjunga svenska versioner av flera Disneylåta­r, hon har medverkat i Melodifest­ivalen, uppträtt i diverse kyrkor och sjungit på visfestiva­ler.

Lennie Norman har ingått som basist i Charlie Normans trio och dessutom spelade han redan på 1960-talet i olika popband. Norman har på senare år främst varit verksam som ståuppkomi­ker.

 ?? Bild: ROGER LARSSON ?? TJOLÖHOLMS SLOTT. Chris Kläfford, Timo Räisänen, Sofia Källgren och Lennie Norman uppträder.
Bild: ROGER LARSSON TJOLÖHOLMS SLOTT. Chris Kläfford, Timo Räisänen, Sofia Källgren och Lennie Norman uppträder.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden