Hallands Nyheter

Uik-tränaren: ”Vi har oss själva att skylla”

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

Ullared skapade chanse för att vinna matchen. Men blev straffade – två gånger om. – Vi förlorade på vår egen skärpa och har oss själva att skylla, sa tränaren Ali Kraym.

ULLARED ASSYRISKA

(1-0)

1 2

Det blev en mörk utdelning för Ullared under måndagskvä­llen.

– Första halvlek är bra från vår sida. Vi är aggressiva, vinner mycket boll, får en del chanser och gör även 1–0 och håller det halvleken ut, sa Kraym.

Ledningsmå­let var signerat Robin Östman som dribblade sig fri och petade in bollen via stolpen.

–När vi kommer ut i andra så sätter Assyriska hög press och det skapar problem för oss första tio av andra. Vi får inget grepp om matchen, men har fortfarand­e 1-0.

ASSYRISKA BRÄNDE ETT kvalificer­at läge. Samtidigt som Ullared missade öppet mål, innan gästerna vände spelet, fick en straff som de kvitterade på.

– Sen har vi en helt fantastisk period där vi matar på med målchanser. Vi ska kunna gå ifrån till 2–1, 3–1, 4–1 och 5–1 och matchen ska bara dö, men den lever till 92:a när deras snabbaste spelare (Daniel Albano Neves) kutar igenom slår en boll i djupet och de får en straff till.

– Johan Brattberg räddar, men sen slår de in returen. Det var en snöplig förlust och jag lider med grabbarna. Vi skapar chanser som ska betyda vinst. Vi var bättre laget, men inte det effektivar­e.

Straffsitu­ationerna var inget som Ali Kraym ville anmärka på.

– Jag klagar inte på domsluten, inte från mina ögon sett. Vid den andra vet jag inte, han lägger sig fruktansvä­rt lätt och faller som en vante. Huvuddomar­en vinkar inte för straff, men linjedomar­en tog beslut om straff.

”Domaren pekar mot straffpunk­ten, men sen skiter han i det och blåser av. Jag tycker det var sjukt orättvist och fegt, väldigt fegt.” ALI KRAYM, OM DEN UTEBLIVNA

STRAFFEN PÅ ÖVERTID

DÄREMOT SKULLE ULLARED också ha fått en chans från elva meter.

– Definitivt. Vid matchens sista spark. Christoffe­r Litzell, de hänger över och drar ner honom. Domaren pekar mot straffpunk­ten, men sen skiter han i det och blåser av. Jag tycker det var sjukt orättvist och fegt, väldigt fegt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden