Hallands Nyheter

Skejtarna glada över placering

- REBECKA KVINT 010-471 53 69 rebecka.kvint@hn.se

Skejtarna gör tummen upp för skejtanläg­gningen vid Danska vägen. Och till våren kommer deras egen anläggning i Breared stå klar.

Jörgen Ek från skejtfören­ingen UFO 2000 är mycket glad över onsdagens besked om att kultur- och fritidsnäm­nden vill placera den planerade skejtanläg­gningen vid idrottshal­len vid Danska vägen.

– Det är jättebra, kanon, helt underbart. Vi har nämnt just den platsen för kommunen flera gånger. Det är ett bra och centralt läge.

”Det här är positivt för brädstaden Varberg. Det är kanon.”

Föreningen UFO 2000 håller på att bygga en egen skejtanläg­gning vid idrottshal­len i Breared. Sedan HN rapportera­de om den sist, vilket var i somras, har föreningen fått klart den finansieri­ng som då fattades. Sparbankss­tiftelsen ger pengar till bygget, vilket gör att etapp ett av tre planerade kan bli klar i vår.

– Vi kommer alltså få två skejtparke­r i stan och det är jättebra eftersom vi jobbar för att Varberg ska bli en destinatio­n för skejtare.

–Det här är positivt för brädstaden Varberg. Det är kanon.

Pierre Lindberg från Varbergs Skateboard­klubb hälsar via sms att ”platsen är kanonbra”. Även han konstatera­r att skejtarna får två platser att åka på i Varberg och att ”det är helt suveränt”.

 ??  ??
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ?? I paret Strangelan­ds husbåt finns sovrum, gästrum, stort badrum, gästtoalet­t med dusch och ett kök med all tänkbar utrustning.
Bild: ANNIKA KARLBOM I paret Strangelan­ds husbåt finns sovrum, gästrum, stort badrum, gästtoalet­t med dusch och ett kök med all tänkbar utrustning.
 ??  ?? BOR PÅ BÅT.
BOR PÅ BÅT.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden