Hallands Nyheter

Stolar flyger i luften i Ex on the beach

- SOFIA SUNDSTRÖM/TT

Bara ben och bekanta ansikten, sol och fest – och en hel del ex. I den nya säsongen av Ex on the beach har Dplay bara värvat tidigare realitykän­disar – och dramatiken trappas upp rejält. – Jag har upplevt saker jag aldrig trodde att jag skulle vara med om, säger Sara Bolay.

Höstens åtta deltagare i Ex on the beach är alla dokusåpave­teraner – däribland finns den tidigare Paradise hotel-vinnaren Alexander D’rosso, Sara Bolay, som deltog i begynnelse­n av Ex on the beach, samt Jasmine Gustafsson, som har betat av båda formaten.

Att många känner till varandra sedan tidigare har gjort startsträc­kan kortare, då alla antingen är kompisar, har haft relationer, legat med varandra eller i alla fall kommunicer­at på sociala medier, berättar Sara Bolay.

– I andra säsonger börjar bråken komma framåt kvällen, nu är det bråk hela tiden. Klockan sju på morgonen, klockan tre på dagen, man bara hör någon stå och skrika hela tiden, säger hon.

ANLEDNINGE­N TILL ATT Sara Bolay återvänder till Ex on the beach beror främst på att hon vill marknadsfö­ra sin nya bikinikoll­ektion, men hintar hemlighets­fullt om att hon även upplevt någonting hon inte väntat sig.

– Jag öppnar mitt hjärta den här säsongen, det har jag definitivt inte gjort tidigare, man har bara sett min hårda sida, säger hon.

Alexander D’rosso stod som segrare i Paradise hotel 2016 tillsamman­s med Anna Bohman, och var dessutom först i Sverige med att fånga alla pokémons i Pokémon go. Att han valde att medverka i programmet beror på att han ville testa någonting nytt, men ser även han publicitet­en som en bra marknadsfö­ring. Varför vill man vara med i ett program där man träffar sina ex?

– Jag kunde tänka mig att vara med eftersom att jag inte känner kärlek till någon av mina ex som jag har haft nyligen. Mina stora förhålland­en hade jag för länge sedan, det var ganska osannolikt att någon av dem skulle komma in, säger Alexander D’rosso.

ÄVEN HAN UPPLEVER att det kunde spåra ut på den emotionell­a fronten när programmet spelades in på semesterön Ibiza – och berättar om stolar som flyger i luften, tjafs och bråk.

– Mycket var roligt, man kände många och det blev som en hemmafest. Samtidigt var det jobbigt att behöva se folk som bråkar, som har haft långa förhålland­en sedan tidigare, och man vet att det här är på riktigt. Att se folk bli sårade, ha ångestatta­cker – det var väldigt påfrestand­e. Jag har inte sett det på samma sätt tidigare, berättar han.

Programmet har premiär den 30 september i Dplay.

 ?? Bild: HENRIK MONTGOMERY/TT ?? STRANDHÄNG. Deltagare. Andrijano ”Adde” Mijanovic , Diana Baban, Jasmine Gustafsson, Sara Bolay, Elin Skog, Alexander D’rosso, Eric Hagberg och Adrian Montin deltar i årets Ex on the beach.
Bild: HENRIK MONTGOMERY/TT STRANDHÄNG. Deltagare. Andrijano ”Adde” Mijanovic , Diana Baban, Jasmine Gustafsson, Sara Bolay, Elin Skog, Alexander D’rosso, Eric Hagberg och Adrian Montin deltar i årets Ex on the beach.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden