Hallands Nyheter

”Känns nästan som en förlust”

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

Det var krysset som Tvååkers IF inte ville ha. – Det känns nästan som en förlust. Speciellt när vi blir en man mer i slutet, sa målvakten Johan Ekelundh.

TVÅÅKERS IF IK ODDEVOLD

(0-0)

1 1

En av konkurrent­erna till en kvalplats, Torn, förlorade mot Kristianst­ad. Därför sved det extra för Tvååker att man inte kunde hålla den 1-0-ledning som Rasmus Andersson tåfjuttade in i 67:e minuten efter att Jakob Adolfsson jobbat fram bollen på egen hand - i ett skede där Oddevold hade tryck och enorm press.

– Det är fortfarand­e matcher kvar att spela, men det känns lite surt just nu, sa Johan Ekelundh.

Ali al Habobis läckra helvolley, sen han smugit upp bakom Tobias Malm, betydde kvittering för Oddevold.

- En volley från ingenstans och den sitter ju i bortre, sa Johan Ekelundh som efter det gjorde en kanonräddn­ing på ett friläge i 86:e - dessutom hade Liridon Selmani en träff i ribban på övertid.

– Med tanke på deras chanser i slutet får vi vara glada över en poäng, sa kaptenen Victor Nilsson som inte var helt bekväm med baklängesm­ålet.

– Vi slarvar när vi släpper in ett sånt mål. Visst, han får en bra träff, men det var lite för enkelt.

Jakob Adolfsson hade Tvååkers bästa chans i första halvlek, dessutom hade Ardian Rexhepi både ett och två avslut med kraft men dessvärre ingen nätkänning. Albin Skoglund, som under matchen drog på sig två gula kort, hade också en farlig nick för Oddevolds räkning.

– Det studsar och det blåser idag. Det är svårt att få grepp om matchen, det var mest kamp, men just nu har vi det inte i egna händer, sa Victor Nilsson.

Mattias Lindström hade koll på att Torn förlorat. Därför sved poängtappe­t extra.

– Vi måste hitta jämnheten i vårt spel. Det pendlade för mycket under matchen och vi gör många enkla misstag. Det var slarvigt. Jag tycker det här är en match som vi ska vinna i normala fall. Jag är besviken över att vi inte kunde samla kraft och vinna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden