Hallands Nyheter

SD:S väljare förnedras av mobbningen

-

POLITIK. I onsdags ringde en dam till Ring P1 från ”Föreningen mot mobbning”. Hon var mycket bekymrad över det sätt på vilket de demokratis­ka partierna behandlar varandra. Vi är många som är besvikna över hur de övriga partierna behandlar SD som har stuckit upp och erövrat en massa platser i olika beslutande organ från S och M. Min åsikt är att det stör de etablerade partierna att SD ökar.

TROTS DEN LÅNGA valperiode­n och otaliga debatter i olika medier så gick SD kraftigt fram och de stora S och M gick tillbaka. S och M klarade inte av att debattera mot SD för att få väljarna att gå tillbaka till ursprungsp­artierna. Vad tar övriga partier för lärdom av folkets val med ett allt större SD? Varför inte som Dalai Lama säger ”Alla mänskliga problem kan lösas med samtal”. Nej tvärtom de övriga partierna (utom möjligen KD och M) utestänger och förnedrar oss över en miljon väljare ännu mer. Många av SD:S förslag har ju S långt om länge tagit över och drivit som sina egna.

En bra ledare inom företag eller politik försöker förutse framtiden likt Jimmie Åkesson (SD) medan en mindre bra likt Löfven (S) måste tvärbromsa och ta över förslagen från visionären Åkesson. Tänk vad bekymmer vi besparat landet om vi reagerat tidigare.

INOM SKOLAN HADE vi nolltolera­ns mot mobbning. Blir det nu fritt fram i skolan för mobbing, när våra förtroende­valda uppför sig så? Hoppas inte vår skolungdom tar efter de politiska ledarna.

Hoppas en sann demokrat

 ?? Bild: VILHELM STOKSTAD/TT ?? SD. Min åsikt är att det stör de etablerade partierna att SD ökar.
Bild: VILHELM STOKSTAD/TT SD. Min åsikt är att det stör de etablerade partierna att SD ökar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden