Hallands Nyheter

S väntan fick räcka

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

det oftast bli mål, sa Girmai.

Ledningen stod sig till paus, ett resultat som gästande Norrby vant sig vid. Tre av sina fyra matcher innan söndagens möte vände man just underläge till vinst i andra halvlek.

– Det var inget jag ville ta upp i paus. Det handlade mer om att förmedla att ta det lugnt och fortsätta gå framåt, sa Joakim Persson.

OCH LUGNT SKULLE det bli i Boislaget efter att Nahom Girmai slagit till ännu en gång.

– Tvåan var snyggare, där hade jag mer tid på mig. Jag kunde sikta in mig och bomba upp den i bortre, sa Girmai som vid båda målen assisterad­es av Adama Fofana.

– Mot Degerfors ledde vi också med 1-0 men blev lite rädda och fega. Nu sa Jocke till oss att vi skulle fortsätta våga och det gjorde vi. Det bara släppte, fortsatte Girmai.

SÄLLAN HAR VARBERGS Bois spelat ut på samma sätt som under sista halvtimmen. Girmai frispelade Perparim Beqaj som avgjorde matchen. I slutet fick också inbytte Daniel Krezic göra sitt första mål i Boiströjan efter ett fint avslut.

– Efter 2-0 är det lätt att man försöker spela lite på resultatet men det tycker jag inte att vi gör, vi är På vår sajt hn.se kan du läsa Simon Carlssons betyg på Boisarna efter storsegern mot Norrby. en storlek större idag, sa Joakim Persson.

Det är svårt att komma på ett bättre sätt att locka fler än de knappa tusen åskådare som letade sig till Påskbergsv­allen den här höstkylda söndagen.

– Vi får väl bygga upp ett förtroende först, men det var kul att visa upp oss så här och framförall­t Erion Sadiku. Han spelar som om han vore 40 år gammal och tar ett knappt ett felbeslut på hela matchen.

DEN BLOTT TREDJE hemmaseger­n för säsongen gör att Bois nu har åtta poäng ner till Landskrona på nedflyttni­ngsplatsen. I den jämna och haltande tabellen ligger man nu tia, i alla fall tills måndagens matcher har spelats.

– Det ska mycket till för att inte kvalplatse­n ska vara klar, nu ser vi resten som en bonus och hoppas att vi kan hålla oss över strecket också, sa Persson.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ??
Bild: KRISTER ANDERSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden