Hallands Nyheter

Sääf totalsågad­e sitt FVBK

- MIKAEL MARTINSSON 010-471 52 47 mikael.martinsson@hn.se

P-A Sääf var ultratuff mot sina spelare efter Falkenberg­s VBK:S 1-3-förlust mot Sollentuna.

SOLLENTUNA FALKENBERG­S VBK 3 1

(25-21, 25-21, 20-25, 26-24)

– De var inte där för att tävla. Den mentala insatsen i dag var för dålig. Vad ska man göra om man inte är på en match för att tävla och ha viljan att vinna.

HAN BESKREV SITT lag som ”haltande” efter 21-25, 21-25, 25-20, 24-26.

– De ska skämmas lite över sin insats faktiskt. Speciellt efter sin fina insats mot Örkelljung­a och den fantastisk­a träningsve­cka vi haft. Men den är ingen ursäkt för att komma till en match och inte vilja tävla.

Det var dåliga beslut över hela planen. Och en spelare som direkt blev förpassad till bänken var Michael Michelau. Redan i slutet av första set var det slutspelat för honom.

– HAN VAR en av de som var mest ofokuserad i början och då fick han sätta sig på bänken. Vi tog in Haralds Regza som spelat på världstour­en i beachvolle­yboll och verkligen vet hur det är att tävla även om han har mindre i påsen var gäller inomhusspe­l..

Regza slutade på tolv poäng. Johan Gruveaus på 23 och Daniel Gruvaeus på 18.

– Det går inte att stirra sig bli på antal poäng utan också hur man förlorar poängen och hur vi gjorde det idag var inte bra.

I fjärde set såg det ut som om FVBK gick mot en kvittering. Man hade flera stora ledningar. Bland annat med 20-15.

– Det var då laget fick skämmas som mest. Det blir icke godkänt som lag, dundrade P-A Sääf innan laget äntrade bussen för en tung hemresa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden