Hallands Nyheter

Hur gick det för de 15 hetaste nyförvärve­n?

-

I mitten av mars månad satte vi ihop en lista över de 15 hetaste nyförvärve­n med koppling till de lag som vi bevakar. Det handlade alltså inte enbart om vem vi trodde skulle vara bäst, utan vilka spelare det hade varit mest snack om. Många träffade rätt med sina rekryterin­gar, vissa blev mer misslyckad­e. Några spelar missades på listan, till exempel Robin Östlind som ju sköt hem många poäng till Falkenberg­s FF. Chisom Egbuchulam hade säkerligen varit med, men han kom till västkusten några veckor efter att listan publicerad­es. Hur tycker ni att vi lyckades?

* Joakim Sjöhage skulle spela libero, men nog har det blivit ganska många matcher längst fram. Fyra mål på sexton matcher är inget man skriver hem om som gammal Sm-guldskytt. Dessutom åkte Läjet ur femman ”Synd att inte assist syns i statistike­n i de här serierna”, hälsar Sjöhage. * I ett målsnålt Ullared var det trots allt Mirson Hashani som stod för näst flest mål med sina sex. Fick ganska stort förtroende och var viktig i uppspelsfa­sen hos Ali Krayms gäng. * *

 ??  ?? Jonathan Eriksson värvades in som den nye målskytten efter Beqaj, men det har inte riktigt lossnat för Laholmsson­en. Under säsongen hårdnade konkurrens­en och Eriksson, som dessutom drogs med en skada, fick allt mindre speltid.
Jonathan Eriksson värvades in som den nye målskytten efter Beqaj, men det har inte riktigt lossnat för Laholmsson­en. Under säsongen hårdnade konkurrens­en och Eriksson, som dessutom drogs med en skada, fick allt mindre speltid.
 ??  ?? Efter ett oerhört kvaldrama säkrade Stafsinge en plats i division två, Daniel Johansson var en av anledninga­rna. Den tidigare så skadedrabb­ade försvarare­n vilade i slutet av seriespele­t och var den fundamenta­l i kvalet med sina två straffmål mot Limhamn/bunkeflo.
Efter ett oerhört kvaldrama säkrade Stafsinge en plats i division två, Daniel Johansson var en av anledninga­rna. Den tidigare så skadedrabb­ade försvarare­n vilade i slutet av seriespele­t och var den fundamenta­l i kvalet med sina två straffmål mot Limhamn/bunkeflo.
 ?? Bilder: GLENN T UNGER, PELLE BÖRJESSON, KRISTER ANDERSSON, ROBERT BOMAN, ROGER LARSSON, NICKLAS ELMRIN, ANNIKA KARLBOM ??
Bilder: GLENN T UNGER, PELLE BÖRJESSON, KRISTER ANDERSSON, ROBERT BOMAN, ROGER LARSSON, NICKLAS ELMRIN, ANNIKA KARLBOM
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden