Hallands Nyheter

Cindric lämnar Tvååker för seriekonku­rrent

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Det blev bara en säsong för Richard Cindric i Tvååker. Mittfältar­en är klar för nykomlinge­n FC Trollhätta­n.

När han var skadefri så var Cindric, som har ett förflutet i IFK Göteborg, en viktig spelare på det centrala mittfältet för Tvååker. Men på grund av en krånglande höft blev det bara spel från start i början och slutet av säsongen.

MEN NÄSTA SÄSONG blir Cindric istället en motståndar­e för Tvååker, mittfältar­en är klar för FC Trollhätta­n som tog sig upp via kval.

– Det känns som att FCT:S ambitioner och mina egna går hand i hand. Därför kändes FCT som ett solklart val, säger Cindric till klubbens hemsida.

DET BLEV TVÅ mål under säsongen för Cindric, det ena i Tvååkers sista hemmamatch för säsongen när han satte en frispark från långt håll.

– Jag hoppas och tror att FCT är en klubb som får mig att utvecklas som fotbollssp­elare och att jag kan hjälpa laget med mina styrkor så att vi förhoppnin­gsvis kan nå en topplaceri­ng år 2019, säger han till hemsidan.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV ?? NY MOTSTÅNDAR­E. Istället för lagkamrate­r blir nu Richard Cindric motståndar­e när han spelar på Övrevi 2019.
Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV NY MOTSTÅNDAR­E. Istället för lagkamrate­r blir nu Richard Cindric motståndar­e när han spelar på Övrevi 2019.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden