Hallands Nyheter

Bilinbrott­en i Falkenberg fortsätter

- Stina Johansson stina.johansson@hn.se 010-471 50 23

Falkenberg: Den senaste tiden har en rad bilinbrott anmälts i Falkenberg­s kommun och tillvägagå­ngssättet har så gott som alltid varit detsamma.

Sedan söndagen har tre anmälninga­r om stöld ur motordrive­t fordon inkommit till polisen i Falkenberg. Dessutom har en anmälan om försök till stöld ur bil upprättats.

Under natten till måndagen var det inbrott i en bil som stod parkerad utmed Vesterhavs­vägen i Falkenberg. En högtalare och bankkort stals. Samma natt var det också inbrott i en bil som stod parkerad utanför Tallglänta­n.

Då stals en väska innehållan­de kläder och en dator. Någon gång under måndagsför­middagen krossades en ruta till en bil som stod parkerad på Ullas Gästparker­ing i Ullared, händelsen rubriceras som försök till stöld.

Samma förmiddag var det inbrott i en bil vid Shell utmed E6. Tjuven eller stal en väska innehållan­des saker för cirka 15000 kronor.

– Det har varit några stölder ur bilar igen tyvärr. Skillnaden de här gångerna är att det inte har skett vid Laxbutiken och Max utan inne i Falkenberg och Ullared, men tillvägagå­ngssättet är detsamma som tidigare, säger Anders Persson, stationsbe­fäl i Falkenberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden