Hallands Nyheter

Ny food truck till Kärlekspar­ken i sommar

- Henric Holmberg

Varberg: Varbergarn­a kan andas ut: Kärlekspar­ken fylls på nytt i sommar. Influencer­n Miranda Rebecca och sambon Jacob Fletcher öppnar food truck.

Det var i maj som Malin Palm meddelade att hennes omtyckta juicevagn ”Juice o yoga” inte skulle återvända till Kärlekspar­ken för en femte sommar. Nu står det klart vilka som tar över platsen i parken.

Jacob Fletcher och Miranda Johansson, känd som Miranda Rebecca, öppnar sin food truck den 28 juni. Inifrån sin nyrenovera­de husvagn kommer de servera bland annat juice, smoothie, kaffe, kaka, milkshake, soppa och smörgåsar.

– Vi är goda vänner med Malin och när hon slutade ville vi ta över. Det hade varit synd att låta parken stå tom i sommar, säger Miranda.

Vagnen kommer att heta ”Farfars lycka”: ett namn med dubbel betydelse.

– Alla farfrar tycker om kaffe och kaka, så vi tyckte det namnet passade bra. Dessutom fick jag och Jacob en son (Finn) för sex månader sedan, och han är ju verkligen farfars lycka, säger Miranda.

De kommer att ha öppet lite när som helst; det mesta beror på vädret.

– Planen är att öppna vid 10, men om vädret är för dåligt på dagen kan vi öppna på kvällen i stället. Det är lättare att nå ut med informatio­n i dag med sociala medier och bloggar, säger Miranda.

Parets plan är att stå i Kärlekspar­ken åtminstone augusti ut. Men om vädret tillåter kan det bli längre än så.

– Det kanske blir ett par helger i september också. Vi får se lite hur det blir, säger Jacob, som kommer att spendera mest tid i husvagnen i sommar.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden