Hallands Nyheter

Rädda Ullared från kolossen, gör hotell av Lia Hof istället

- Byggare med känsla

Gekås, Ullared, har långt gångna planer på ett hotell mitt emot nuvarande hotell och detta lär bli en koloss som ska vara ännu högre och fulare, räligare anskrämlig­are än det som redan är byggt.

Har då inte ledningen på Gekås ett enda litet del av sunt förnuft och känsla kvar för den lilla byn Ullared? Enligt de bilder som varit framme så förvanskas hela byn av en koloss som är som klippt ur gamla bilder från forna öststatern­a.

Nej vet ni vad, usch och fy och mycket mera. Gekås skulle kunna visa lite känsla för bygden i övrigt då de redan lagt beslag på stora delar av byn. De har parkering och parkerings­däck över en stor del av byn, sedan ska vi inte tala om varuhuset som är en koloss, (inte ens bergknalle­n fick vara ifred), vid campingen är fint med mycket hus som gömts i skogen, bra, mycket bra. Men detta hotellbygg­e! Hemska tanke! Ett förslag till er, ni har shoppingbu­ss, varför inte låta den köra lite längre till en fantastisk plats som heter Lia, I Lia finns en byggnad som otroligt vacker och ligger helt fantastisk­t fint med stora möjlighete­r.

Enkelt uttryckt, lägg ned hotellplan­erna i Ullared och köp loss Lia Hof och utnyttja den fantastisk­a naturen runt denna fantastisk­t vackra byggnad till spa och friluftsli­v, avståndet är inga bekymmer och tänk vilket lyft för Lia, Ullared och Gekås, de skulle kunna göra något som kan bli fantastisk­t vackert. Shopping, naturliv, spa, hotell, vilken grej

Gekås (Tomas K) tänk om. Rädda Ullared från kolossen.

 ?? Bild: Ola Folkesson ?? Besökare på Gekås kan bussas till hotell på Lia Hof med fantastisk natur och fina möjlighete­r till frilutsliv.
Bild: Ola Folkesson Besökare på Gekås kan bussas till hotell på Lia Hof med fantastisk natur och fina möjlighete­r till frilutsliv.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden