Hallands Nyheter

Så startar Bois

- Simon Carlsson simon.carlsson@hn.se 010-471 53 27

August Strömberg - Hampus Zackrisson, Tobias Carlsson, Jesper Modig - Keanin Ayer, Nahom Girmai, Joakim Lindner, Rebin Asaad, Daniel Krezic - Robin Book, Astrit Seljmani

Jocke ligga som en säkring till försvaret, säger Persson och fortsätter:

– Vi kan nog inte ställa ett mer fysiskt lag på plan när det gäller löpmeter och presspel, jag hoppas att det kommer slå väl ut.

Ser du löpmeterna som en positiv aspekt när Lindner spelar istället för Albert Ejupi?

– Ja i alla fall om Albert spelar som han gjorde senast. Vad ska man se upp med hos Brage?

– De har många individuel­lt skickliga spelare som är bra på att slå sin gubbe och ett ganska vasst kontringss­pel. Ett obehagligt lag att möta för de kan producera mycket framåt även om spelet inte stämmer för dagen.

Med på Bois träning under söndagen fanns också en provspelar­e, 18-årige Amoustapha Abouk Kairou.

– Han har gjort landskampe­r för Niger, men behöver några pass till för att visa upp sig, säger Persson och fortsätter:

– Av det vi har sett hittills så har han en bra bit kvar till Superettan­nivå, men samtidigt vet jag att det kan ta tid när man kommer till en ny miljö.

Under lördagen delade toppkonkur­renterna Örgryte och Mjällby på poängen, något som får anses gynna de övriga topplagen.

– I slutändan handlar det om att göra mål på sina chanser och det är där vår största brist är för tillfället. Vi gör två mål mot Frej men det är för få sett till antalet chanser. När man har möjlighete­n att döda en match måste man ta den och det fick vi känna på senast, avslutar Persson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden