Hallands Nyheter

Nyckelmatc­hen som hade allt utom en vinnare

- Simon Carlsson

Två röda kort, fyra mål sista tio minuterna och åtta mål totalt. Underhålln­ingsvärdet var i alla fall inte lågt när Stafsinge tappade tunga poäng i bottenstri­den.

– Vi får skylla oss helt själva när vi tappar ledningar med en man mer, sa tränare Andreè Johansson. målslednin­g som man tappat sedan paus. Men tabelljumb­on lyckades med konststyck­et att släppa in två mål mot nio man.

– Det är bara besvikelse, vi kunde inte få ett bättre utgångsläg­e att ta tre poäng, sa Johansson.

Med tre minuter kvar av ordinarie tid, vid ställninge­n 3–3, gick Stafsinge för ett segermål.

– Men återigen krånglar vi på mittfältet och tappar boll. De får en frispark som vi tappar markering på, hur vet jag inte. De klackar in bollen också, sa en besviken tränare.

Stafsinge öste på och det skulle komma en ny kvittering, precis Jesper Carlsson gjorde två mål, men besvikelse­n var stor i Stafsinge trots en poäng. som till 3–3. Torbjörn Johansson hittade Emil Bengtsson med ett inlägg, lagkaptene­n nickade fram Jesper Carlsson som med sitt andra mål för dagen ordnade en pinne till gästerna.

– På något jävla sätt blir vi stirriga med två man mer och anfaller med huvudet under armen vilket ger två baklängesm­ål, det känns så onödigt med två man mer.

Det andra röda kortet kom vid ställninge­n 2–2 efter att en hemmaspela­re skjutit bollen medvetet på domaren efter att ett domslut gått emot laget.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden