Hallands Nyheter

VI SOM VILL TILL SPETS

-

FLERA CHANSER. Hemmakuske­n Carl Johan Jepson (bilden) är laddad inför V75 på hemmabanan Färjestad. Carl Johan har sex uppsittnin­gar.

– Ferry Boko (V75-1) gör det ganska bra och har bra förutsättn­ingar. Han borde vara med där framme och kämpa, säger Carl Johan

– Victory Road (V75-2) var jättestark då jag vann med honom på Örebro. Han galopperad­e av ren pigghet 200 kvar då jag ryckte tussarna. Han har varit bra i två lopp efter det och måste räknas.

– Araw Hoss (V75-3) blev för pigg efter en omstart senast. Han travade perfekt och han verkar ha fin form.

– Dexter Brick (V75-5) är en bra häst. Jag vet att man har siktat på det här loppet en tid och läget ska passa.

– Vincent As (V75-6) är stark och bra men han är lite svår och ojämn. Har han sin dag kan han absolut vinna men jag lovar inget. Mack Dragan (V75-7) är bättre nu än senast men har svårt läge, avslutar Jepson. V75-1. 2 Ferry Boko är kvick och har bra läge men 3 Marcello Wibb är troligen snabbare.

6 Expensive River är snabb och kan bli pigg så han utmanar nog men Marcello är spetsfavor­it. V75-2. Få hästar är startsnabb­a. 5 Victory Road är hygglig ut och bör kunna ta sig förbi de invändiga och svara ut norska trion 6 Djarpur Dry, 7 Ibra Boko och 8 Paulino som alla kan öppna skapligt.

V75-3. 4 Pablo Andover,

5 Flash Håleryd och 8 Aron Palema är de snabbaste. Pablos tippas spetsa. Släpper dock troligen om 3 Partizan Face kommer tidigt, vilket han borde göra.

V75-4. 5 Odd Herakels var klart snabbare än 1 Roli Eld 6 juli och ska heller inte ha några problem att ta sig föri 3 Art Kjarvald och

4 BW Sture.

V75-5. 1 SG Charpentie­r är lite svårbedömd men kan troligen inte svara. 2 Mellby Frodo är bra från start men 4 Moneykeepe­r bör ta sig förbi och han körs troligen i spets denna gång.

V75-6. 1 Great Winner är ingen blixt men har bra spetschans. Utmanas av en felfri 5 Tengil Face och av 7 Quick CD men det blir troligen Great Winner i spets.

V75-7. 1 Perfect Spirit är bra ut och har inga problem att hålla ut hästarna 2-6. 7 Heart of Steel är snabb ut och lär testa men med spår så långt ut blir det tufft att ta ledningen av favoriten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden