Hallands Nyheter

VI SOM VILL TILL SPETS

-

V75-1. 1 Van Kronos och

2 Thrust Control kan öppna men de kan inte svara 3 Hazard Boko som har chans att ta emot startraket­erna 7 Ebony Boko och 8 MT Insider som har svåra lägen. V75-2. 1 Nova Effe har spetsat två av tre med det läget. Gynnas av spåret men utmanas tufft av

6 Livi Othella HM som är kvick ut och har ensamt springspår. V75-3. Vi tippar att 4 Digital Ink är snabbare än 2 Doktor Doxey Zenz och tar ledningen men släpper då 5 Milligan’s School utmanar i första sväng.

V75-4. Både 4 Löv Teddy och

5 Voje Jerv är snabba och gör upp

om spets efter en bit trots snäva spår. Vi säger knapp fördel Voje Jerv som har ett lite bättre spår. V75-5. 1 Inspector är snabb och kan öppna men lär bli tufft utmanad av 8 Surf’n Turf om han trycks av från start. Dock fördel Inspector.

V75-6. 2 Tale of Jacks tar sig förbi (1) men han blir tufft utmanad av 4 Hakon von Haithabu. Även 5 Magic Cash testar och 7 Golden Dream ME är snabb det lutar åt Magic Cash i spets efter 500. V75-7. 1 Mas Capacity har lärt sig öppna. 3 Religious är snabb ut. 4 Ajlexes Leif är riktigt bra ut. Även 5 No Limit Royalty kan öppna. Det kan vara så att Ajlexes Leif är snabbast men känslan är att 7 Master Blaster laddas och tar över efter 500 meter.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden