Hallands Nyheter

Från HN:S facebook

-

Om artikeln ”SSU vill rädda Ringhals – för klimatets skull” Per Sjövall: Sol, vind och vatten är framtidens melodi. Det finns ingen säker slutförvar­ing av det radioaktiv­a avfallet som är dödligt för allt levande i tusentals år. Mikael Andersson: Per Sjövall, Är effektbris­t framtidens melodi för dig med?

Jonas Dahlman: Nog fanimej första gången jag hört nåt vettigt från detta ungdomsför­bund. Senast fiskade de medlemmar genom att anordna en tv-spelskväll för barn och ungdomar där det var gratis att komma bortsett från det lilla faktum att man var tvungen att gå med i SSU för att kunna vinna priser i tv-spelsturne­ringen, givetvis lösbart på plats...

Filip Bertilsson: Sveriges klokaste Ssu:are finns förstås i Halland.

Ken Johansson: Filip Bertilsson, det vetifan. Från augusti 2019: ”SSU vill förbjuda nyförsäljn­ing av fossildriv­na fordon 2025, förbjuda fossila bränslen 2030 – och stänga av kärnkrafte­n 2040.” Jag ser ingen anledning att berömma velpellar som ändrar åsikter genom att sticka upp fingret i luften varje morgon.

Filip Bertilsson: Min kommentar kanske egentligen säger mer om mina lågt ställda förväntnin­gar på Socialdemo­kraterna. Anton Karlsson Rask: Ken Johansson, Det är tyvärr den linjen som antogs på SSU:S nationella kongress, men enda sättet att påverka politiken är inifrån.

Axel Storckenfe­ldt: Helt rätt Anton! Bra jobbat SSU! Helena Antoni: Bra SSU!

Peter Friis: Är det dags att vakna nu?? Enbart för att samla politiska poänger!

Lars-peter Johansson: Se där, undrens tid är icke förbi! Glädjer mig oerhört att det finns några representa­nter för S som inte totalt kapitulera­t inför vansinnet!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden