Hallands Nyheter

Pusselbita­rna börjar läggas på plats inför kommande säsong

- Max Holmgren

Frillesås truppbygge börjar allt mer ta form. Nu väljer Nicklas Gustafsson och Elias Modin att förlänga med klubben.

Mycket är ännu oklart kring Frillesås trupp inför nästa säsong. Men Tobias Johansson-dahl, koordinato­r i klubben, börjar se ljuset i tunneln.

Först skrev Mattias Johansson, Fredrik Johansson, Christian Axelsson Jesper Henriksson och Lukas Norrman nya kontrakt med klubben - nu väljer liberon Nicklas Gustafsson och mittfältar­en Elias Modin att göra samma sak.

– Det har ju varit lite osäkra tider, så det känns fantastisk­t att både Elias och Nicklas nu väljer att stanna. Snacket går ju i laget och jag tror att fler kommer skriva på om de ser att andra också gör det, säger Tobias Johansson-dahl.

Nicklas Gustafsson tecknar ettårskont­rakt medan Elias Modin skriver på för två år.

– Att Elias väljer att teckna ett tvåårskont­rakt är helt fantastisk­t. Det betyder ju att han verkligen vill stanna i klubben, säger Tobias Johansson-dahl.

För Elias Modin var det ett självklart val att stanna i klubben.

– Jag bestämde mig för att stanna ganska tidigt. Vanligtvis är jag väldigt trött efter en säsong, men eftersom vi avslutade så pass bra kom suget inför nästa säsong direkt. Vi är ju ett helt fantastisk­t gäng och nu när sju spelare valt att skriva på är det bara en tidsfråga Innan fler spelare väljer att göra samma sak.

Kanske redan denna vecka, säger Elias Modin.

Vad är dina förväntnin­gar inför kommande säsong?

– Att laget ska spela lika bra som under slutet av säsongen. Då kommer det bli ännu jobbigare att komma till Mossen och möta oss.

Tidningen har sökt Nicklas Gustafsson för en kommentar.

 ?? Bild: Krister Andersson/bildbyrån ?? Elias Modin väljer att skriva nytt tvåårskont­rakt med Frillesås.
Bild: Krister Andersson/bildbyrån Elias Modin väljer att skriva nytt tvåårskont­rakt med Frillesås.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden