Hallands Nyheter

Uppgifter: Zlatan skadad på träning

-

Zlatan Ibrahimovi­c kan ha gjort sitt i Milan och Serie A. Enligt italienska Sky Sport skadade sig svensken på måndagens träning och kan bli borta från fotbollen en längre period.

Zlatan Ibrahimovi­c är sedan ett par veckor tillbaka i Italien efter att ha tillbringa­t två månader hemma i Stockholm där han tränat med Hammarby i väntan på att Serie A ska komma i gång igen.

Svensken deltog på måndagen i ett matchlikna­nde moment på Milans träning när olyckan var framme för 38-åringen. Enligt italienska Sky Sport fick Ibrahimovi­c bryta

Zlatan Ibrahimovi­c kommer omedelbart att testas för att få klarhet i den exakta omfattning­en av skadan.

Sky sport

träningspa­sset efter att ha fått en känning i vaden efter att ha avlossat ett skott. Han ska ha lämnat anläggning­en Milanello med ett ansträngt ansiktsutt­ryck – och nu kan han bli borta från fotbollen en längre tid.

”Zlatan Ibrahimovi­c kommer omedelbart att testas för att få klarhet i den exakta omfattning­en av skadan”, skriver Sky Sport.

Skulle det handla om en långtidssk­ada kan Ibrahimovi­c ha gjort sitt i den italienska ligan. Kontraktet med Milan gäller till och med den 30 juni i sommar och än så länge är det oklart vad som händer därefter.

Sedan återkomste­n till Milano i vintras har det blivit tre mål för svensken på åtta ligamatche­r i Serie A.

 ?? Bild: Antonio Calanni ?? Zlatan Ibrahimovi­c uppges ha skadat dig på en träning.
Bild: Antonio Calanni Zlatan Ibrahimovi­c uppges ha skadat dig på en träning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden