Hallands Nyheter

Två hallänning­ar dyker upp i årets ”Ex on the beach”

- Martin Erlandsson martin.erlandsson@hn.se

När dokusåpakä­ndisen Pierre Louis är tillbaka i rutan har han inte med sig brorsan Daniel och ligger inte lika mycket som i norska ”Ex on the beach”.

– Det var mer oseriöst. Jag hade sex med alla tjejer i huset, säger den 26-årige falkenberg­aren.

Nu kan man se avsnitt 17 av ”Celebrity ex on the beach” på Dplay (med abonnemang) och om en vecka släpps programmet även utan inloggning, så tills dess utfärdas en spoilervar­ning.

Årets säsong spelas in Brasilien och vi får se hur nervös Nina Glimsell Udovicic från Göteborg är när hon skulle möta en ny deltagare nere på stranden. Det visar sig vara Pierre Louis Olsson från Falkenberg.

– När jag såg att det var Pierre blev jag jävligt lättad, för jag trodde att det var något mer känsligt, säger Nina i programmet.

Pierre Louis vann norska ”Paradise hotel” 2015 och var sedan med i den svenska versionen. Självförtr­oendet är det inget fel på:

– Jag är faktiskt ganska smart, väldigt charmig och jag får oftast de tjejerna jag vill ha, säger 26-åringen i avsnitt 17 och fortsätter:

– När jag ser en snygg tjej jag vill ha går jag raka vägen fram, säger ”jag heter Pierre, ge mig ditt nummer”. Färdigt!

Att Nina Glimsell Udovicic kallas Pierres ex är långsökt med tanke på att de bara har sovit i samma säng en natt, ”utan att något hände”.

– Jag skulle ha åkt dit tillsamman­s med min bror Daniel, men det sket sig för honom, så producente­rna fick göra en ny planering. Jag trodde att Nina var singel, så det ser lite konstigt ut i tv, berättar Pierre.

Pierre var intressera­d av 26-åriga Nina från Göteborg, men hon hade redan blivit ihop med fem år yngre Dennis Mlivic från Helsingbor­g.

Vem Pierre Louis väljer att bjuda in till sviten första kvällen och vad hon svarar återstår att se. Samma gäller vem han tungkysser vid bordet, inför hela gruppen, innan det blir minst sagt tjafsigt mellan flera av de andra deltagarna.

Under inspelning­en i Brasilien råkade dessutom Pierre ut för en olycka som krävde sjukhusvår­d.

– Det var en skojig säsong ändå och det spelades in på samma ställe som den norska versionen som jag och min bror var med i. När han inte trivdes och stack efter 9–10 dagar släppte jag lös helt. Jag är lite galnare och håller mig i skinnet när han är med.

Var svenska versionen annorlunda?

– Ja, det var en celebrity-säsong där deltagarna hade varit med förut och var lite äldre. Andra gången jag var med i den norska versionen var det bara 20-åriga fjortisar, så det blev mer grisigt, säger Pierre, som hade som mål att ligga med alla kvinnliga deltagare.

– Det klarade jag, säger han på telefon.

Och jämfört med ”Paradise hotel”?

– ”Ex on the beach” är mer chill och semester. ”Paradise” är spel där man kan åka ur, så man går runt och är paranoid.

Under tisdagen var Pierre hemma och hälsade på i Falkenberg innan han skulle vidare till Stockholm. Men han bor mest i Oslo.

– Varje gång jag kommer tillbaka hamnar jag i karantän på grund av corona. De är mycket strängare med sådant i Norge, men nu har de har minskat karantänen från två veckor till elva dagar och börjat öppna en del uteserveri­ngar, berättar Pierre, som i fem år har livnärt sig på att vara influencer och tv-profil.

Längre fram i årets ”Celebrity ex on the beach” dyker ytterligar­e en halländsk dokusåpakä­ndis upp i serien. Det är 24-åriga Bettina Buchanan Runnerströ­m, som gör entré i avsnitt 20 (Dplay 4 juni med abonnemang och 11 juni utan).

 ?? Bild: Dplay ?? Pierre Louis Olsson från Falkenberg dyker upp i avsnitt 17 av svenska ”Celebrity ex on the beach”.
Bild: Dplay Pierre Louis Olsson från Falkenberg dyker upp i avsnitt 17 av svenska ”Celebrity ex on the beach”.
 ?? Bild: Dplay ?? Bettina Buchanan Runnerströ­m från Halmstad blev känd i ”Paradise hotel” 2016. Nu syns hon snart i ”Celebrity ex on the beach”.
Bild: Dplay Bettina Buchanan Runnerströ­m från Halmstad blev känd i ”Paradise hotel” 2016. Nu syns hon snart i ”Celebrity ex on the beach”.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden