Hallands Nyheter

Jag bryr mig om – varför gör alla andra inte det?

-

Corona. Jag vet i ärligheten­s namn inte vad som kan sägas mer än det som redan sagts. Ändå är stugorna, campingarn­a och badhyttern­a fulla med långväga turister, även stockholma­re. I matbutiker­na trängs kunderna, någon hostar, en annan snörvlar. Få håller avstånd, vänner träffas och sitter nära. Nä men vad fan?

Jag har många i riskgrupp i min närhet men är också medveten om att de inte är de enda som kan drabbas och bli svårt sjuka. Jag bryr mig om er, kan inte ni göra detsamma? Det här är på riktigt, vi alla får göra uppoffring­ar men kan vi inte försöka se det som ett undantag i våra liv? Snart kan vi träffas igen, men inte riktigt än. Snart kan ni semestra här, men inte riktigt än. Vänligen respektera rekommenda­tionerna. Det här är, som många gånger sagts, på riktigt.

33-åring

 ?? Bild: Janerik Henriksson/tt ?? Trots alla uppmaninga­r är stugor, campingar och badhytter fulla med långväga turister, skriver insändarsk­ribenten. Bilden är från en handelsträ­dgård där kunderna uppmanas att hålla avstånd.
Bild: Janerik Henriksson/tt Trots alla uppmaninga­r är stugor, campingar och badhytter fulla med långväga turister, skriver insändarsk­ribenten. Bilden är från en handelsträ­dgård där kunderna uppmanas att hålla avstånd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden