Hallands Nyheter

Helvetessl­ut på bragdinsat­sen: ”Riktigt tungt”

Fem minuter från säsongens tyngsta skalp. Men oturen grinade Falkenberg­s FF i ansiktet i slutminute­rna mot AIK.

-

Nsima Peter hade gett Falkenberg­s FF ledningen efter ett mönsteranf­all i den 62:a minuten. Och Falkenberg­s FF hade koll på AIK. Segern var inom räckhåll. Klockan tickade förbi minut 90. Sex sekunder senare låg kvittering­sbollen i gästernas nätmaskor efter ett lågt skott av Paulos Abraham.

När slutsignal­en gick, skrek flera av Fff-spelarna ut sin frustratio­n och sjönk ner på gräsmattan. Besvikelse­n gick verkligen att ta på.

– Det är riktigt tungt. Det är så man kan summera matchen. Vi gör en bra insats och de skapar knappt något alls. Vi kunde satt spiken i kistan. Detta känns som en förlust, sa Carl Johansson och fortsatte:

– Det spelar ingen roll att vi gör det bra i 90 minuter. Det känns för enkelt. Vi ska plocka bort gubbarna.

Tränaren Hasse Eklund var inne på samma spår som sin mittback gällande det blytunga 1-1-målet.

– De får en snabb omställnin­g och vi borde kunna hantera den bollen innan målet. Hade jag sagt innan hade jag varit nöjd med en poäng efter tre raka förluster, men det är segt att vi inte får alla tre poängen, sa Hasse Eklund på presskonfe­rensen.

Innan Nsima Peters 1-0-mål hade Falkenberg­s FF skapat ett par riktigt vassa chanser. John Chibuike hade en frispark i burgaveln i mitten av den första halvleken och Lorik Ademis skott kort efter pausvilan styrdes i ribban. Samtidigt var gästerna mycket bra spelmässig­t.

– Vi har inte så mycket boll som vi

 ??  ?? Besvikelse­n hos Sander van Looy var väldigt talande för hur samtliga Falkenberg­s Ff-spelare kände efter slutsignal­en.
Besvikelse­n hos Sander van Looy var väldigt talande för hur samtliga Falkenberg­s Ff-spelare kände efter slutsignal­en.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden