Hallands Nyheter

Fakta: Arrangörer­na om pandemin

-

”Vi ser fram emot att få genomföra alla inbokade konserter, och vi hoppas så klart att vaccinatio­nerna ska gå så bra att vi blir av med den här hemska pandemin i Sverige snarast. Samtidigt vill vi inte spekulera om framtiden, det vi gör nu är att vi följer utveckling­en och rådande rekommenda­tioner noggrant. För oss kommer säkerheten för våra besökare och artister alltid först” skriver Niklas Westergren, marknadsfö­ringschef på FKP Scorpio i ett mejl

”Vi är försiktigt positiva och hoppas självklart att Way Out West ska gå att genomföra på det sättet vi vill. Augusti är fortfarand­e långt fram i tiden, och om det finns möjlighet att genomföra större evenemang utomhus i sommar måste vi självklart vara redo för att kunna ge publiken den möjlighete­n. Vi fortsätter därför planeringe­n med allt vad det innebär, utan att på något sätt förbise eller förminska riskerna med covid-19”, skriver Filip Hiltmann, marknadsfö­ringschef på Luger.

”Att genomföra en festival av vår storlek och omfattning kräver lång framförhål­lning, vilket gör att planeringe­n för 2021 påbörjades redan tidigt förra året. Det är många som är beroende av Sweden Rock i vår region, och det är många besökare som har valt att ha kvar sina biljetter. Givetvis måste vi jobba på så att vi är redo att genomföra en riktigt bra festival, om situatione­n tillåter att vi gör det”, skriver Sofia Lindqvist Lacinai, pressansva­rig för Sweden Rock, i ett mejl.

TT har sökt Live Nation, som arrangerar Lollapaloo­za.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden